SAMTALSUPPLÄGG 

INRE POWER-PROCESSEN


Vill du satsa på dig själv och skapa dina bästa förutsättningar för att komma vidare från mönster av medberoende, överprestation, låg självkänsla, utmattning och oro?


Som din peppvän på din resa framåt utmanar jag dina tankar och antaganden och står intill dig när det blir svårt att veta var du ska härnäst.


Under sessionerna får du reflektera och bolla. Mellan samtalen har du tillgång till inspirerande arbetsunderlag och övningar för att du ska komma framåt och skapa nya insikter som i sin tur gör att du tar nya actions som tar dig vidare. 

Vår och sommar 2022 är fullbokade.

Signa upp dig på intresselistan nedan kostnadsfritt för att få reda på när höstens platser släpps och boka ett clarity call.

1) SKAPA MEDVETENHET

I vår första session skapar vi en tydligare bild av vilka områden som fungerar mindre bra, hur det kommer sig- och framföallt- vad du behöver förändra för att det ska bli till det bättre.


När vi har gjort  "den inre garderobsrensningen" och vet vad du vill behålla, laga eller faktiskt göra dig av med så ser vi mer tydligt vad vi ska börja med för att även så småningom få allt annat på plats.


Här kikar vi även på din självbild som påverkar dina beslut dagligen. Och vilka värderingar som du låter ditt liv styras av.

2) BLOCKERINGAR


Vidare går vi in i det som hindrar dig från att må så som du önskar. Det är t ex vanligt att antaganden om oss själva och livet håller oss i gamla mönster och en negativ spiral. Har vi karaktärsdrag inom meberoendeproblematik kan detta hålla oss fast i negativa tankar och osunda omständigheter. Kanske bär vi på rädslor och skam/ skuldkänslor från förr. Det här påverkar oss dagligen och genom att utreda dessa bitar och hitta lösningsfokus och verktyg kan vi äntligen ta oss vidare. Ihop med mig kan du känna dig trygg med att dela med dig av det som håller dig som gisslan inombords. Jag vet hur det kan kännas.

INRE POWER-PROCESSEN

3) INRE POWER

Vi stärker upp din självkänsla och självtillit, två grundstenar i ett inre välmående. 

Med en ökad självkännedom utforskar du hur just du fungerar-och du skapar genom detta insikter om vad som är ditt ansvar för ditt eget mående. När du börjar agera efter det här skapar du en känsla av frihet- du är nämligen inte ett offer för omständigheterna längre. 

4) ACTION & EN PLAN

Magin finns i handlingen- och utan action blir tankar just bara tankar. Därför sätter vi vid kontinuerligt nästa steg utefter dina omständigheter. I slutet av processen skapar vi en handlingsplan för din alldeles egen väg framåt- så du kan ta trygga grundade steg.


Vi har veckovisa check ins då jag följer upp dina planer och hjälper dig att skapa momentum och bygga upp mod. Steg 4 kan ge dig allt det du vill- om du gör ditt fotarbete.