OM COACHING

Vill du en gång för alla förstå vad som skiljer coaching från andra slags samtalsformer? Här har jag skrivit svar på de vanligaste frågorna jag får. Om du saknar någon så får du mer än gärna maila mig så svarar jag så snart jag kan.

VAD SKILJER EN COACH FRÅN EN TERAPEUT, MENTOR OCH KONSULT?


Genom att använda mig av kraftfulla frågor, aktivt lyssnande, övningar och coachingverktyg hjälper jag dig genom processen. Vi fokuserar på det som är nu och hur du önskar att det såg ut och gör en handlingsplan med delmål för att nå dit. Med coaching lär du dig att se lösningen snarare än problemet och vidgar dina perspektiv.


En terapeut arbetar ofta med det som ligger bakom oss för att på så vis hjälpa oss att komma vidare i livet. Terapeuten kan även ta till rådgivning.


Coachen agerar inte mentor eftersom det är just dina livserfarenheter och styrkor som vi tar tillvara på inom coaching. Ingen annan än du kan forma en smart handlingsplan för just dig eftersom det är din livsresa och ingen annans. Via coachen får du vägledning och verktyg för att hitta din väg.


Coachen är heller ingen konsult som i motsats till coaching gör jobbet åt sin klient och levererar en färdig plan och lösning. Inom personlig utveckling är det inte det mest givande och stabila tillvägagångssättet då vi vill att du som klient hitar din inre handlingskraft och på så vis skapar din alldeles egen mentala verktygslåda som håller livet ut.
KAN JAG KOMMA TILL DIG ISTÄLLET FÖR EN TERAPEUT OM JAG MÅR DÅLIGT?


En coach bör aldrig ta in en klient som mår psykiskt dåligt. Vi kan alla ha dåliga dagar eller veckor. Men om ditt dåliga mående har pågått en längre tid så rekommenderar jag dig att söka upp en terapeut eller psykolog. Jag har kontakt med leg. psykologer och terapeuter som jag gärna hänvisar dig till. Kontaka mig via mail eller telefon.
KAN JAG PROVA PÅ INNAN JAG BESTÄMMER MIG?


Självklart!

Det kan vara svårt att veta om coaching är för dig genom att endast läsa om det. Det är det faktiska agerandet som ger effekt och insikter.

Därför erbjuder jag PROVA PÅ-COACHING som innebär ett tilfälle med en 2 timmars session. Vi går strukturerat igenom olika områden i ditt liv och ser vilka som du behöver fokusera mest på. Genom att ta reda på vad som är viktigt för dig och varför, förstärker du din självbild och får insikter och kan ta nästa steg i din utveckling. Samtalet sker antingen via telefon, videosamtal eller möte.


Kontaka mig för att få mer info om erbjudandet  PROVA PÅ-COACHING via knappen nedan så hör jag av mig inom kort!