HEJ!

JAG HETER EMMA

Vad härligt att du är här!

Jag hoppas att jag kan bidra till ditt välmående, oavsett om du väljer att kroka arm med mig i onlineprogrammet INRE POWER PROCESSEN, i onlinekursen Självkänsla i 4 uppstartssteg eller i podcasten Sjukt Frisk med Emma. Du kan även ta del av daglig pepp på instagram

Här satsar vi på mentala verktyg anpassade för vardagen där livsgnista är normaltillståndet och din Inre Power får ta sin rättmätiga plats!

Jag är helt övertygad om att du kan förändra ditt mående, oavsett omständigheterna. Gör fotarbetet!

MY STORY

Jag växte upp med alkoholism och blev tidigt en såkallad duktig flicka med prestation som grunden för mitt värde och oro som normaltillstånd. Genom tonåren och som ung vuxen levde jag med ett självförgörande kontrollbehov, obefintlig självkänsla och noll självtillit.

20 år gammal insjuknade jag i en kronisk inflammatorisk tarmsjukdom. Skovet blev svårt och långdraget och det dröjde nästan 2 år tills jag kunde börja leva ett någorlunda normalt liv igen. Jag var då även extremt sjuk i medberoendet vilket bidrog till att jag såg på mig själv som ett offer för omständigheterna. Jag mådde verkligen superdåligt under flera år.


ATT SLÅ I BOTTEN


vänder spiralen. En deal breaker.

2010 blev jag gravid med mitt första barn och det tog inte lång tid innan min maniska överprestation, skakiga magsjukdom och mitt medberoende blev för mycket i kombination med föräldrarollen.


Jag brände ut mig ett par gånger på vägen, då som journalist inom mode och skönhetsbranschen, och jag halkade och snubblade flertalet gånger.


Jag hittade jag en terapeut som förstod min problematik och via ett fantastiskt 12-stegsprogram för medberoende blev det en början på mitt nya liv.


2017 fick jag en svår inflammation i mina leder och diagnostiserades med Reumatisk Artrit. Den var en bieffekt av min tarmsjukdom och den extrema stress jag hade utsatt mig för under många år. Kroppen är smart på det viset- den säger stopp på ett tydligt sätt när vi övertrasserar kontot. Kanske känner du igen dig?


Den här gången var det däremot en stor skillnad på hur jag hanterade allt som hade med situationen kring att bli sjuk att göra.


Det blev snabbt tydligt att jag, genom att ha gjort arbetet med mig själv och mitt mentala och själsliga mående, inte längre påverkades lika negativt av min fysiska hälsa. Självklart var jag frustrerad av och till, och ledsen, men det tog inte över mitt allmänna mående och jag upplevde fortfarande en enorm tillit till livet och min väg framåt.


Jag fokuserade ännu mer på det mentala och skaffade mig en "mental verktygslåda" som jag under åren har fyllt på med smarta redskap och lifehacks som jag än idag använder på en daglig basis.


Min tarmsjukdom gör sig nästintill aldrig hörd, och mina leder har blivit mjukare och jag starkare. Jag fokuserade på min inre kapacitet och lät kroppen få läka i lugn och ro utan hets och ångest. 

SÅ KAN JAG HJÄLPA DIG


Efter att ha lämnat en bransch där fokus låg på det yttre landade jag i det koncept jag idag driver, Sjukt Frisk, och är utbildad coach och agerar mentor med fokus inom medberoende, överprestation, låg självkänsla och stress.


Här tar du tillbaka din INRE POWER på ett görbart, rimligt, kul och inspirerande sätt. VÄLKOMMEN IN I INRE POWER PROCESSEN! Anmälan är öppen t om 1 februari kl 21.00


 

Varm kram Emma

Ålder: 42 år

Familj: Man och två barn på 9 och 13 år och vår labradoodle Nelson.

 

Yrkeserfarenhet:

Utbildad journalist och var under många år anställd som redaktör på några av Sveriges största livsstilsmagasin samt frilansade som journalist.

 

Utvecklade livsstils-koncept med podcasts, events och digitala kanaler.

 

Verksam inom e-commerce  som bl a chefredaktör, PR-ansvarig och redaktör samt digital redaktör inom digital handel. Redaktör på ett av Sveriges största kundmagasin i print och online.

 

Grundat och drivit e-commerce inom detaljhandeln. 

 

Är idag ICF diplomerad samtalscoach erbjuder onlinekurser för Inre Power samt driver podden Sjukt Frisk med Emma.

OM MIG