PROVA PÅ- SESSION

Är du redo att ta tillbaka din power och bli din egen ledare?


Vad härligt! Här kommer ett förslag på ett första effektivt steg.

Boka en PROVA PÅ-session med mig för att se om det här är rätt väg för dig och om du tror att jag skulle kunna vara den person du vill kroka arm med. Oavsett hur professionell den coach du går till är så är det viktigt att ni klickar och förstår varandra, och den möjligheten får du här.


Innan din PROVA PÅ-session så bokar vi in ett avslappnat 30 min clarity call då du får berätta om dina utmaningar och vad du vill ha hjälp med. Du kan då även ställa ev frågor och får höra lite mer om 4-stegsprocessen jag erbjuder.


DET INGÅR I DIN PROVA PÅ-SESSION


RENSA & MEDVETANDEGÖRA

Du kan likna den här sessionen vid en slags rensning av den "inre garderoben". Allt tas fram i solljuset och sorteras i olika högar- laga, behålla, göra dig av med. De områden vi går igenom denna session skräddarsys efter dina personliga utmaningar. En storstädning behövs för att vi ska kunna ta dig vidare mot nytt och friskt. Här hittar vi kärnproblematiken och ett lösningsfokus. För de flesta landar mycket redan under den här sessionen.


VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi går igenom vad som på riktigt betyder något för dig i livet, utan att du ska försöka anpassa svaren efter andras förväntningar eller åsikter. Vi skulle kunna tro att det är vanligt att få frågor som "Vad gör dig pirrig i bröstet?" eller "Vad blir du skitförbannad över?" men faktum är att vi nästan aldrig pratar om det här med någon. Inte konstigt att vi ofta inte vet vad vi känner, tänker eller tycker. I det här momenten skapar vi en överblick av din självbild och vi boostar din självkännedom och väcker självkänslan.


Efter sessionen får du tydliga noteringar och feedback om ett fortsatt tillvägagångssätt av mig. 


Prova på sessionen är ej knuten till ett fortsatt arbete i processen och du kan efter vårt samtal ta beslutet om huruvida du vill fortsätta ihop med mig. * Clarity call 30 min

* Session 2,5 timme

* Underlag med noteringar

* Vägledning inom dina personliga fokusområden


TOTALT 2499 kr ink moms privatperson

OBS! Kostnaden dras av valfritt paketpris om du sedan vill fortsätta ihop med mig.

Sessionen kan dras av som friskvård.

PROVA PÅ-FORMULÄR

 
 
 
 

TELEFON

+46 708 63 44 82

HÄNG MED MIG PÅ INSTAGRAM