PROVA PÅ- SESSION

Är du sugen på att ta tillbaka din power och bli din egen ledare?


Yes vad härligt! Här kommer ett förslag på ditt första steg!

Boka en PROVA PÅ-session med mig för att se om det här är rätt väg för dig och om du tror att jag skulle kunna vara den person du vill kroka arm med. Oavsett hur professionell den coach du går till är så är det viktigt att ni klickar och förstår varandra. Och hur ska du kunna veta det om du inte får känna på vibbarna först?


Innan en PROVA PÅ-session så tar vi ett kostnadsfritt clarity call då du får berätta om dina utmaningar och vad du skulle vilja ha hjälp med. Du har då även möjlighet att ställa frågor och höra mer om hur just mitt coachingupplägg ser ut. OBS! Du kan även ta ett clarity call utan en prova på session såklart. Maila mig via formuläret nedan så hittar vi en tid asap.

I got your back!


DET INGÅR I DIN PROVA PÅ-SESSION


RENSA & MEDVETANDEGÖRA

Det här är ofta ett WOW-moment för många. Vi går igenom alla områden i ditt liv, kikar på vad som inte fungerar och varför (!) och kommer fram till vad det är som behöver göras för att förändra till det bättre. Jag utmanar dig stort här, och du kan lita på att jag inte lämnar saker åt slumpen. Mycket landar redan i den här sessionen för många. Som en klient sa "Det känns som om vi haft 7 sessioner redan!"


VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi går igenom vad som på riktigt betyder något för dig i livet, utan att du ska försöka anpassa svaren efter andras förväntningar eller åsikter. Vi skulle kunna tro att det är vanligt att få frågor som "Vad gör dig pirrig i bröstet?" eller "Vad blir du skitförbannad över?" men faktum är att vi nästan aldrig pratar om det här med någon. Inte konstigt att vi ofta inte vet vad vi känner, tänker eller tycker. I det här momenten skapar vi en överblick av dina antaganden om dig och ditt liv
och vi boostar din självkännedom och självkänsla.


Prova på sessionen är inte knuten till ett fortsatt samarbete och du kan ta beslut om huruvida du vill gå vidare eller ej efteråt. Det finns inga måsten, och du bestämmer helt själv- alltid. 1995 kr ink moms privatperson

(OBS! Kostnaden dras av valfritt paketpris om du sedan vill fortsätta ihop med mig).

PROVA PÅ-FORMULÄR

 
 
 
 

TELEFON

+46 708 63 44 82

HÄNG MED MIG PÅ INSTAGRAM